Barcelona ei saa Juanfranista hätäpaikkaajaa oikean pakin tontille. Deportivo La Coruñan pelaaja kertoi asiasta lehdistölle.

Barcelona on havitellut loppukaudeksi paikkaajaa Aleix Vidalille, joka ei nilkkavamman vuoksi enää tällä sesongilla pelaa. Eibar ei ollut halukas päästämään Ander Capaa pois, eikä Juanfran aio jättää sarjapaikastaan taistelevaa Deporia pulaan.

– Se on imartelevaa, että Barcelonan kaltainen seura on kiinnostunut, Juanfran sanoi AS:n mukaan.

– Mutta voin sanoa, että päätän kauden Deportivossa. Tammikuu ei ollut oikea aika siirrolle, ja vielä vähemmän nyt. Kesällä tavoitteena on tehdä pitkä jatkosopimus Deportivon kanssa.

– Olen todella iloinen, että tuollainen seura on minusta kiinnostunut. Se kertoo, että on tehnyt jotain oikein, mutta päätän kauden Deportivossa.

Juanfranilta kysyttiin syytä päätökselle.

– Olin koko ajan hyvin rauhallinen, koska en missään vaiheessa ollut lähdössä. Tammikuussa sain toisenkin taloudellisesti todella hyvän tarjouksen, jonka hylkäsin. Lähtö tällaisessa herkässä tilanteessa olisi ollut todella epäreilua Deportivoa kohtaan.

28-vuotias Juanfran on Getafen kasvatti, joka on urallaan pelannut myös Villarreal B:ssä, Real Madrid Castillassa, Real Betisissä ja Watfordissa. Tällä kaudella espanjalainen on pelannut 22 ottelua La Ligassa ja neljä Copa del Reyssä.