La Ligan jumbojoukkue Granada otti vihdoin voiton – yli kahden kuukauden tauon jälkeen – ja hyvästeli ainakin hetkeksi sarjan peränpitäjän paikan. Ennen maanantaita Granada oli saavuttanut sarjassa koko kauden aikana vain yhden ainoan voiton, Sevillasta joulukuun kolmantena päivänä. 1-0 -kotivoitto Las Palmasista olikin sille todella tervetullut putoamistaistelua ajatellen.

Ottelun ainoasta maalista vastasi 17. peliminuutilla Andreas Pereira. Brasilialainen täräytti pallon verkkoon komealla volleylla. Maalin syntyessä Granada pelasi hetkellisesti miesylivoimalla, sillä vain hetkeä aiemmin vieraiden Michel oli loukannut itseään ja oli hoivattavana kentän laidalla. Michel joutuikin tulemaan maalin jälkeen vaihtoon.

Ottelun puhutuin tapahtuma oli kuitenkin Kanariansaarilta kotoisin olevan Jesé Rodríguezin debyytti Las Palmasin paidassa. Entinen Real Madridin pelaaja oli pelannut alkukauden lainalla PSG:ssä ja hän siirtyi Las Palmasiin siirtoikkunan viimeisinä päivinä.

Jesé pääsi kentälle 67. peliminuutilla, mutta alku oli erittäin kaukana ihanteellisesta. Jesé sai todellisen tuhannen euron maalipaikan lähes välittömästi, mutta onnistui häkellyttävästi sutimaan pallon maalivahti Memo Ochoalle tyhjän häkin odottaessa muutaman metrin päässä. Moisia maalipaikan tuhlaamisia näkee vain harvoin.

Adicto Futbol

@AdictoFutbolES
Todos esperábamos el debut de Jesé Rodríguez, y hace esto en su primera jugada...

Meksikolaismaalivahti Ochoa oli muutenkin Granadan suurin sankari, sillä hän pysäytti Las Palmasin hakiessa tasoitusta useita hyviä yrityksiä. Ilman Ochoan huippuiltaa olisi Granadalta jäänyt edelleen voitto haaveeksi.