Cebolla Rodríguez on palannut Uruguayn pääsarjassa pelaavaan Peñaroliin.

31-vuotias laituri edusti urallaan kahden ja puolen vuoden ajan Atléticoa voittaen seuran paidassa Copan ja La Ligan mestaruudet. Uruguyan maajoukkuepelaaja nousi Atlético-vuosiensa aikana kannattajien lemmikiksi räväköiden mielipiteidensä ja niiden ulostuomisen takia.

Peñarolin kasvatti on edustanut urallaan esimerkiksi myös PSG:tä, Portoa ja Benficaa. Viime kauden Rodríguez pelasi Argentiinan pääsarjassa Independienten riveissä. Rodríguez joutui haastavaan välikäteen lähtiessään Atléticosta, sillä Cebolla siirtyi punavalkoisista Serie A:ssa pelanneeseen Parmaan. Parma meni kuitenkin melkein välittömästi konkurssiin ja pelaaja ei saanut palkkaa useaan kuukauteen.

Rodríguez lupasi aikoinaan lähtiessään Peñarolista, että palaisi seuransa paitaan 31 vuoden iässä. Nyt aika on koittanut ja pelaaja palaa kotiinsa intoa puhkuen.

– Tänään 31-vuotiaana olen päättänyt palata kotiini. Minulla oli useita tarjouksia jatkaa uraani muualla, mutta nyt oli aika palata. Lupasin tulla takaisin tämän ikäisenä ja tässä minä olen. Kaikki asiat ovat kehittyneet tässä seurassa hurjasti ja olen hyvin tyytyväinen valintaani. Olen odottanut tätä hetkeä todella kauan, Rodríguez totesi.