Real Sociedad haki maanantaina Malagasta 2-0 -vierasvoiton ja nousi jälleen La Ligassa europaikoille sijalle viisi. Atlético Madridista sen erottaa vain kaksi pistettä. Real tavoittelee tosissaan paikkaa ensi kauden Mestarien liigasta, eikä se joukkueen nykyvire huomioiden ole lainkaan utopistinen tavoite. Real Sociedad on nimittäin voittanut peräti seitsemän viimeisestä kymmenestä ottelustaan.

OptaJose

@OptaJose
7 - Real Sociedad have won seven of their last 10 league games (D1 L2). Outsider.

Koko ottelu oli turvallisesti Real Sociedadin hallussa, vaikka tauolle mentiinkin vielä maalittomassa tasatilanteessa. 50. minuutilla tuttu tehomies, puolustaja Iñigo Martínez teki vierasjoukkueelle voittomaalin ja 12 minuuttia myöhemmin Juanmi vielä kaunisteli lukemia.

Iñigo Martínez on ollut viimeisen viiden vuoden aikana koko La Ligan kolmanneksi tehokkain puolustaja maaleissa mitattuna.

OptaJose

@OptaJose
3 - Defenders with most goals in La Liga since 2011/12:
Sergio Ramos 21
Óscar De Marcos 17
IÑIGO MARTÍNEZ 16
Cannon.