Eilen Espanjassa kohistiin yllättävästä uutisesta, kun Marca kertoi Atléticon Tiagon halunneen lähteä Kiinaan tässä siirtoikkunassa, mutta seura oli estänyt kokeneen 35-vuotiaan keskikenttämiehen aikeet.

Tiago kuuli uutisesta ja järjesti pikaisen lehdistötilaisuuden asiaa koskien. Tällä kaudella vaihtomiehen rooliin jäänyt Tiago avasi medialle todellisia syitä ja kertoi koko totuuden.

– Viime keväänä solmin tämän kauden kestävän jatkosopimuksen Atléticon kanssa, mutta olen viime aikoina huomannut sen, ettei tasoni enää riitä haastamaan Gabia tai Kokea keskikentän pohjalla. Sanoin siitä Diego Simeonelle ja totesin, ettei minua tarvita täällä enää. Simeone kuitenkin vakuutti minut tärl

Tiago myönsi, että hänellä on parhaillaan kolme tarjousta kolmesta eri maasta.

– En halua olla minkäänlainen riippakivi täällä. En yksinkertaisesti ole päässyt takaisin tasolleni viime kauden vakavan loukkaantumisen jälkeen. Pelasin viime kaudella vain muutaman ottelun ja se on jatkunut tälläkin kaudella.

– Jään tänne kuitenkin ehdottomasti loppukaudeksi, jos niin halutaan. Jos Atleti tarvitsee minua, niin olen enemmän kuin mielelläni käytettävissä. Jos seura haluaa kuitenkin myydä minut, niin sitten lähden.