Madridilaislehti Marca väitti muutama päivä sitten Arsenalin Mesut Özilin haluavan palata Real Madridiin. Uutisessaan lehti korosti sitä, että espanjalaisseurassa kyseisestä asiasta ollaan hyvin tietoisia.

Özil, 28, ei ole allekirjoittanut jatkosopimusta Tykkimiesten kanssa. Perjantaina julkaistussa haastattelussa Marca kysyy mieheltä suoraan, onko paluu Real Madridiin mahdollinen.

– Olen hyvin tyytyväinen pelatessani Arsenalin tasoisessa seurassa, jolla on uskomattomat ja kovasti kannustavat fanit. Minusta tuntuu loistavalta pelata Lontoossa, mutta jalkapallomaailmassa ei sitä koskaan tiedä… katsotaan, mitä tulevaisuudessa tapahtuu, saksalainen vastaa.

Kun Özilin espanjalaiset fanit pyytävät miestä palaamaan, tämä sanoo hymyilevänsä ja kiittävänsä.

– Hymyilen, koska se on erittäin kaunista. Madridistat ovat aina suhtautuneet minuun hyvin rakastavasti ja kannustaneet minua ensimmäisestä päivästä lähtien tähän päivään asti. Nyt pelaan toisessa seurassa, mutta he tukevat minua yhä ja toivottavat minulle onnea, joten olen todella kiitollinen siitä.

Özil on aina ihaillut ranskalaissuuruus Zinédine Zidanea, joka toimii tätä nykyä Real Madridin päävalmentajana.

– Kyllä, Zidane on aina ollut idolini. Nuorempana katsoin kaikki hänen ottelunsa ja halusin olla hänen kaltaisensa. Hän pelaa samalla pelipaikalla ja oli aina sellainen, jota seurasin kunnioituksella. Kun tapasin hänet ensimmäistä kertaa Madridissa, olin hyvin hermostunut. Sitten rauhoituin, hän osoitti luottavansa mukaan, ja meidän välillemme muodostui loistava suhde.