Kerroimme aikaisemmin Granadassa tapahtuneesta välikohtauksesta. Silloin David Barral ja Isaac Cuenca joutuivat varsin intensiiviseen sanaharkkaan ruokailun yhteydessä. Barral potkittiin pihalle Granadan edustusjoukkueen toiminnasta noin viikoksi.

Granada vaati Barralilta julkista anteeksipyyntöä ja sen 33-vuotias cádizilaiskärki saikin suoritettua äskettäin. Barral kommentoi välikohtausta eilen La Serin haastattelussa lyhykäisesti.

– Jos joukkuekaverimme eivät olisi tulleet väliimme, olisimme käyneet käsiksi toisiimme. Mitään sen ihmeellisempää ei kuitenkaan ehtinyt tapahtua ja muutama tunti välikohtauksen jälkeen olimme jo sopineet asian Cuencan kanssa. Olemme keskenään parhaita kaveruksia ja jaamme pelimatkoilla huoneen, joten tietenkin meidän piti sopia asia välittömästi.

– Pahinta viikon aikana oli kuitenkin ehdottomasti se, että jouduin harjoittelemaan yksinään kaupungin kuntosalilla vanhojen tätien seurassa.

Granada on kurjassa tilanteessa sarjassa, sillä joukkue ei ole vielä napannut ainuttakaan voittoa kuluvalla sarjakaudella. Tosin eilen Osasuna kaatui Copa del Reyn neljännen kierroksen avausosassa kotikentällä lukemin 1-0.