Granadassa tapahtuu. Seura ei ole vieläkään onnistunut voittamaan otteluakaan kuluvalla kaudella ja se näkyy jo seuran päivittäisessä toiminnassa.

Granadan hyökkääjät David Barral ja Isaac Cuenca nimittäin selvittelivät välejään pienoisen tappelun muodossa ruokapöydässä toissa päivänä. Barral ja Cuenca tunnetaan parhaina kaveruksina, jotka ovat siviilissä naapureita ja jakavat pelimatkoilla hotellihuoneen, mutta välienselvittely oli kaukana huumorista ja leikistä.

Espanjalaislähteiden mukaan riita lähti – kyllä, kuulostaa kyseenalaiselta – vesipullosta. Barral ehti lyödä Cuencaa ennen kuin joukkuekaverit ehtivät kaksikon väliin.

Granada hyllytti Barralin joukkueen toiminnasta hetkeksi aikaa, mutta andalusialaiskärki pelaa todennäköisesti sunnuntaina Celta-kamppailussa.

Barral kommentoi tapahtunutta andalusialaismedialle.

– Se oli pelkkä välikohtaus kesken ruokailun, eikä sen suurempaa onneksi ehtinyt tapahtua. Olemme puhuneet asian läpi keskenämme ja välimme ovat kunnossa. On turhaa olla huonoissa väleissä, kun näemme joka päivä harjoituksissa ja olemme parhaita kavereita. Tällaista tapahtuu joka joukkueessa.