Meksikolaisseura Cruz Azul on virallistanut Paco Jémezin siirtyvän seuran päävalmentajaksi vuoden mittaisella työsopimuksella.

46-vuotias Jémez ehti olla muutaman kuukauden työttömänä, sillä kanarialaisluotsi sai kenkää Granadasta kuuden kierroksen jälkeen. Jémez siirtyi Granadan valmentajaksi kesällä ja projekti kesti vain muutaman kuukauden.

Valmentaja tunnetaan kuitenkin parhaiten ajastaan Rayon peräsimessä, minkä luotsina Jémez viihtyi neljän vuoden ajan ja ihastutti jalkapallomaailmaa pallonhallintajalkapallon kautta. Rayo kuitenkin tipahti keväällä pääsarjasta ja Jémez päätti jättää Madridin lähiöseuran.

Tiedettävästi Jémez suostui vain yhden vuoden sopimukseen, koska kanarialainen haluaisi palata mahdollisimman pikaisesti Espanjaan. Hän ei kuitenkaan pysty enää tällä kaudella valmentamaan kotimaassaan oltuaan Granadan valmentajana ja se pakotti miehen lähtemään työn perässä kauas pois Espanjasta.

Jémez oli kesällä ehdolla Espanjan uudeksi maajoukkuevalmentajaksi ja olikin yksi suosikeista työhön pelitapansa johdosta, mutta lopulta Espanjan jalkapalloliitto valitsi yllättäen Julen Lopeteguin rooliin.