Eibar sai huokaista helpotuksesta juuri ennen Sporting-ottelun alkamista Copa del Reyn neljännellä kierroksella.

Espanjalainen jalkapalloradiokeskusteluohjelma Tiempo de Juego ilmoitti radiossa, että Eibarin avauskokoonpanoon merkattu Alejandro Gálvez on pelikiellossa eikä saisi osallistua kamppailuun. Seura ei ollut huomannut pelikieltoa ja oli laittanut Gálvezin normaaliin tapaan avaukseen.

Radioilmoituksen kuultuaan Eibar kuitenkin reagoi välittömästi ja siirsi Gálvezin ulos kokoonpanosta kymmenen minuuttia ennen ottelun alkuvihellystä. Jos Gálvez olisi ehtinyt esiintyä ottelussa, niin Sporting olisi pystynyt kantelemaan siitä Espanjan jalkapalloliitolle. Se olisi tarkoittanut Eibarin hylkäämistä koko Copasta ja Sportingille automaattista jatkopaikkaa.

Real Madridilla on tämänkaltaisesta mokasta kokemusta, sillä samanlainen tapaus tapahtui Madridille noin vuosi sitten. Denis Cheryshev pelasi valkoisten avauskokoonpanossa, vaikka hänellä oli pelikielto alla. Cádiz valitti asiasta ja lopulta jalkapalloliitto tiputti Real Madridin Copasta ja Cádiz pääsi seuraavalle kierrokselle.