Barcelonan entisen hyökkääjän Javier Saviolan mielestä Xavi Hernández tai Andres Iniesta olisi ansainnut voittaa urallaan Ballon d’Orin. Keskikentän pelintekijäkaksikko oli huippuvuosinaan katalonialaisseurassa useasti ehdolla maailman parhaan pelaajan palkinnon saajaksi. Xavi oli äänestyksessä parhaimmillaan kolmas. Iniesta sijoittui vuonna 2010 toiseksi.

Ballon d’Or on mennyt vuodesta 2008 joko Lionel Messille tai Cristiano Ronaldolle. Tämä fakta surettaa Saviolaa.

– Iniesta on mahtava kaikilla osa-alueilla. Olisi ollut hienoa nähdä Andresin voittavan Ballon d’Orin tai Xavin. Nykyään kyse on Cristianosta tai Messistä, mutta he olisivat myös ansainneet sen. Tässä iässä palkinto menee joko Messille tai Cristianolle, Saviola harmitteli Omnisportille.

36-vuotias Xavi jätti Barcelonan vuonna 2015 ja pelaa nykyisin Qatarissa Al Saddin riveissä. 32-vuotias Iniesta on jatkanut uraansa Kataloniassa.