Espanja haki tasapelin Englannilta ystävyysottelussa tiistai-iltana Wembleyllä lukemin 2-2

Espanja ei saanut oikeastaan mitään sen suurempaa aikaan ottelun aikana, vaikka pallonhallinta olikin odotetusti vierailla. Lauantain Makedonia-otteluun verrattaessa muuttuneella kokoonpanolla pelannut Espanja oli useaan otteeseen pulassa, kun Englanti sai pallonriistojen jälkeen suoraviivaisella ja nopealla pelaamisella. Se aiheutti huomattavia ongelmia Espanjan puolustuslinjan etäisyyksiin ja kenttätasapainoon.

Englanti teki avausmaalinsa jo kahdeksannella minuutilla pilkusta. Pepe Reina joutui kaatamaan Jamie Vardyn boksin sisällä ja Adam Lallana viimeisteli varmasti yhdestätoista metristä, vaikka Reina aavisti oikeaan suuntaan. Toisella jaksolla Vardy vei Englannin jo kahden osuman etumatkalle, kun Leicester-kärki pääsi puskemaan komeasti pelivälineen verkkoon maalin edestä.

Espanjan näennäiset maalipaikat tyrehtyivät useiden harhasyöttöjen takia hyökkäyskolmanneksella, mutta ottelun loppu oli vieraiden näkökulmasta varsin spektaakkelimainen. Kymmenen minuuttia ennen loppua kentälle tullut Iago Aspas kavensi ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla maajoukkuedebyytissä hienolla laukauksellaan yläkulmaan. Lisäajan viidennellä minuutilla Isco otti boksin sisällä pallon rinnalla haltuunsa ja málagalainen laukoi pallon varmasti isäntien verkkoon.

Englanti-Espanja 2-2
1-0 Adam Lallana (8.)
2-0 Jamie Vardy (48.)
2-1 Iago Aspas (89.)
2-2 Isco (95.)