Malaga kukisti perjantai-illan ainoassa La Liga -ottelussa Sporting Gijónin 3-2, vaikka se oli kahteen otteeseen tappiolla. Malaga on osoittanut erinomaista sitkeyttä ja taistelutahtoa kauden aikana, sillä se on napsinut eniten pisteitä oltuaan otteluissa tappiolla. Malaga on noussut tappioasemasta kolme kertaa voittoon ja kahdesti tasapeliin.

11 - El @MalagaCF es el equipo de #LaLiga que más puntos ha conseguido esta temporada después de ir por detrás en el marcador (3V 2E). Fe

Sporting Gijón sen sijaan on pahssa syöksykierteessä, sillä ottelu oli sille jo kahdeksas peräkkäinen ilman voittoa. Viimeisen kahdeksan ottelun saldo on umpisurkea kaksi tasapeliä ja kuusi tappiota. Sportingille Malaga-vierailu oli sen La Liga -historian kuudes, eikä se ole voittanut otteluista ainuttakaan.

Malagan voittoa edesauttoi osaltaan se, että se sai pelata viimeiset parikymmentä minuuttia miesylivoimalla Lillo Castellanon otettua toisen varoituksensa. Voittomaalista vastasi seitsemän minuuttia ulosajon jälkeen uruguaylaishyökkääjä Michael Santos.