Alavés hävisi kotonaan Real Madridille lopulta luvuin 1-4, vaikka asturialaisten peliesitys ei missään nimessä ollut tuloksen kaltainen. Otteluun mahtui muutama kyseenalainen tuomarivihellys, kun Real Madrid sai hieman helpohkot kaksi pilkkua.

Alavésin puolustaja Alexis ei sulattanut tuomaritoimintaa ottelun jälkeisessä haastattelussa, joka nousi jälleen otsikoihin Espanjassa.

– Pelasimme mielestäni todella hyvän ottelun – varsinkin ensimmäisellä jaksolla olimme parempia ja meillä oli useita maalipaikkoja mennäksemme uudelleen johtoon. Mielestäni tuomari oli todella huono ja hänen esityksensä oli säälittävä. Tämä tapahtuu aina pienempien joukkueiden kohdalla ja olen kyllästynyt siihen.

Tuomari vihelsi Madridille ensimmäisen pilkun vartin pelin jälkeen, kun oikeudenjakajan mielestä Gareth Balen ampuma vapaapotku osui Deyversonin käteen. Todellisuudessa – hidastusten perusteella – pallo osui suoraan brasilialaisen naamatauluun.

– Olen täysin satavarma, ettei meille oltaisi vihelletty pilkkua samankaltaisesta tilanteesta heitä vastaan. Saattaa olla, että tuomari vihelsi sen, koska olimme johtoasemassa.