Atlético Madrid voitti Vicente Calderónin lauantaisessa illassa Málagan luvuin 4-2.

Kamppailu alkoi hienosti isäntien kannalta, kun viime aikoina suorastaan loistavassa vireessä ollut Yannick Carrasco avasi maalihanat jo kuudennella minuutilla. Hieno laukaus tolpan juureen boksin reunalta siivitti punavalkoiset johtoasemaan.

Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin Málaga-toppari Bakary Koné teki pahan virhearvion puskussaan oman boksin sisällä ja Kévin Gameiro pääsi ilmaiseen maalipaikkaan. Ranskan maajoukkuekärki ei epäonnistunut, vaan sijoitti varmasti pallon takakulmaan. Vain hetki myöhemmin Málaga teki todennäköisesti kierroksen komeimman osuman, kun kaukaa laidalta lähtenyt Sandron vapaapotku meni lopulta suoraan maaliin ja yllätti täysin Jan Oblakin.

Gameiro teki Atléticon kolmannen juuri ennen puoliaikaa ja Atlético oli menossa kohti vakuuttavaa kotivoittoa. Toista jaksoa oli ehditty pelaamaan ainoastaan vartti, kun Atlético-toppari Stefan Savic sai toisen keltaisen korttinsa ansiosta ulosajon. Toinen varoitus oli sinällään varsin tragikoominen, sillä Savic kompastui nurmessa olleeseen aukkoon, jonka ansiosta montenegrolainen kaatui Sandron eteen.

Málaga tasoitti käytännössä välittömästi ja peli sai ihan uudenlaisen käänteen. Vajaalla pelannut Atlético sai ottaa vastaan jatkuvasti Málagan hyökkäyksien yrityksiä, jotka tosin kaatuivat jatkuvasti syöttöjen heikkoon laatuun. Viitisen minuuttia ennen päätösvihellystä Carrasco pääsi juoksukilpailuun Federico Riccaa vastaan. Carrasco voitti nopeuskilpailussa Riccan ja pääsi ampumaan vihaisen laukauksen boksin ulkopuolelta Málagan verkkoon ja Carlos Kameni oli yllätetty neljännen kerran.

Lisäajalla Málagan Gonzalo Castro sai punaisen kortin kaadettuaan Gabin ja siten lopulta kummatkin joukkueet päättivät kamppailun vajaamiehisenä.

Atlético nousi voittonsa myötä sarjassa ainakin hetkellisesti toiselle sijalle.

Atlético-Málaga 4-2
1-0 Yannick Carrasco (6.)
2-0 Kévin Gameiro (26.)
2-1 Sandro (33.)
3-1 Gameiro (44.)
3-2 Ignacio Camacho (63.)
4-2 Carrasco (88.)