Sevilla on aloittanut sarjakautensa loistavasti. Nimittäin andalusialaisseura on sarjassa toinen ja edessä on iltapäivällä vierasottelu Sportingia vastaan. Seuran päävalmentaja Jorge Sampaoli kommentoi tulevaa kamppailua ja varsin aikaisia kommentteja mahdollisesta mestaruudesta.

– Voittomme Atléticosta ei merkitse sitä, että tulemme olemaan kolmen parhaan joukossa sarjan loppuessa. Meidän pitää parantaa peliämme vielä paljon. Haluamme olla sarjakärkiä, mutta jos voitamme iltapäivällä, niin meidän pitää katsoa muiden otteluiden lopputuloksia.

– Meidän täytyy kilpailla kentällä samalla tavalla, kuten kilpailimme Atléticoa vastaan. Toisaalta samalla meidän pitää pitää jalkamme tiukasti maassa, koska esimerkiksi mestaruuspuheista puhuminen on ehdottomasti liian aikaista. Meidän ei pidä miettiä sellaista.

Sevilla on myös Mestarien liigan lohkovaiheessa jaetulla kärkisijalla Juventuksen kanssa, kun Sampaolin miehistö on onnistunut voittamaan kaksi kolmesta kamppailustaan.