Sergio Busquets ja Sergi Roberto tunnetaan Barcelonan pelaajina. Pelaajatarkkailija Manuel Romeron mukaan heidät voitaisiin tuntea myös Real Madridin pelaajina. Romero on nimittäin paljastanut, että kaksikko oli hyvin lähellä siirtyä nuorena Los Blancosin akatemiaan.

Romero toimi yli 20 vuotta Real Madridin pelaajatarkkailijana Barcelonan seudulla. Edustusjoukkueeseen murtautuneet Kiko Casilla, Mariano Díaz ja Rubén Yánez lukeutuvat Romeron löytöihin. Romeron mukaan sekä Busquets että Roberto voisivat myös lukeutua näihin pelaajiin.

– Kutsuin Busquetsin harjoittelemaan Madridiin viikoksi, mutta nähdessään meidän faksin, Barcelona teki sopimuksen hänen kanssaan, Romero kertoi Cadena SER:lle.

– Roberto oli käytännössä kiinnitetty Madridiin, puhuttuani hänen vanhempiensa kanssa, hänen ollessa vielä Gimnàsticin akatemiassa.

Myös nykyisin Barcelonaa edustava Aleix Vidal oli yksi Romeron tekemän työn hedelmistä. Vidal oli Los Blancosin organisaatiossa kahden vuoden ajan.

Romero ei työskentele enää Real Madridin pelaajatarkkailijana.