Barcelonassa alkukauden positiivisesti pelannut Rafinha ei ole tyytyväinen joukkuekaverinsa Neymarin saamaan kohteluun. 23-vuotias brasilialainen on myös pettynyt sarjapresidentti Javier Tebasin toimiin viime aikoina.

Koko sopan alkukeitokset lähtivät käyntiin viikko sitten Mestallalla kuuluisasta pullonheittoepisodista, kun Valencian kannattaja heitti tyhjän vesipullon voittomaalia juhlineiden Barcelonan pelaajien sekaan. Neymar provosoi eleillään Valencian ultrakannattajia ennen pullonheittoa.

– Neymar sai pullosta ja nyt ihmiset syyttävät häntä tapahtuneesta – se on väärin. Mielestäni Neymaria vastaan on luotu kampanja. Ihmiset etsivät kaikkea, josta pystyvät valittamaan luodakseen jotain sellaista, mitä ei ole edes tapahtunut. Neymar ei provosoinut Valencian yleisöä, mielestäni se oli taidetta ja jokaisen pitäisi pystyä sellaiseen.

– On todella tärkeää, että Barcelona suojelee pelaajiaan ja minusta on äärimmäisen kummallista, ettei Tebas ole tehnyt samaa.