Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez ei kaihda ylisanoja kehuessaan joukkueensa valmentajaksi valitsemaa ranskalaista Zinedine Zidanea.

– Zidane symbolisoi kaikkea sitä, mitä Real Madrid on. Se on osa hänen legendaansa. Hän on mestari pelaajana, apulaisvalmentajana ja päävalmentajana, Pérez sanoo Marcassa.

– Zidanen palkkaaminen on yksi päätöksistä, joista tunnen eniten ylpeyttä ja tyytyväisyyttä. Hän vaikuttaa merkittävästi 2000-luvun Real Madridiin. Hän on jo nyt valmentajana osa suurta historiaamme. Hänen kykynsä, asenteensa ja nöyryytensä olivat ratkaisevia asioita, jotta saavutimme ”Undéciman”, 11. Mestarien liigan voittomme.

Pérez jatkaa vuolasta ylistystään kehumalla samaan syssyyn myös pelaajansa.

– Pelaajamme ovat ylpeitä mestaruuksista, muttemme silti ole langenneet itsetyytyväisyyteen. Meidän pitää tuntea tilanteemme ja saavutuksemme.

– Näytimme jälleen, että Real Madridille mikään ei ole mahdotonta. Osoitimme, että tätä pelipaitaa kantavat pelaajat eivät luovuta. Voitimme kaksi kertaa Mestarien liigan kolmen vuoden sisällä suurenmoista vastustajaa, Atlético Madridia vastaan, Pérez muistuttaa.