Meksikon maajoukkueen viime vuosien ykköshyökkääjä Oribe Peralta on paljastanut, että hän sai kesällä 2012 sopimustarjoukset Atlético Madridilta ja Villarrealilta. 32-vuotias Peralta kertoi asiasta seurakaverinsa Moisés Muñozin YouTube-kanavan haastattelussa.

– Sain kesällä 2012 Lontoon olympialaisten jälkeen tarjoukset Atlético Madridilta ja Villarrealilta. Se, että siirto ei toteutunut, ei ollut minun päätökseni. Tiedäthän, miten asiat joskus jalkapallon parissa menevät, Peralta kommentoi.

Meksiko voitti Lontoon olympialaisissa kultaa, ja Peralta oli neljällä maalillaan joukkueensa paras maalintekijä. Seurajoukkuetasolla hän edusti tuolloin meksikolaista Santos Lagunaa, joka haastattelusta päätellen ei halunnut miestä La Liga -seuroihin päästää. Koko uransa Meksikon liigassa pelannut Peralta on tätä nykyä Meksikon pääkaupungin Mexico Cityn Club Américan riveissä.

Vaikka Euroopan kentät mahdollisesti jäävätkin Peraltalta kokematta, on mies ehtinyt nähdä ja voittaa jalkapallon parissa. Tänä kesänä hän osallistui toisiin olympiakisoihinsa ja plakkarissa ovat myös vuoden 2014 MM-kisat. Olympiakullan lisäksi Peralta on voittanut kolme Meksikon liigan mestaruutta, kahdesti CONCACAF:in Mestarien liigan sekä kerran CONCACAF-alueen mestaruusturnauksen Gold Cupin.

Peliuransa jälkeen Peralta haaveilee ryhtyvänsä valmentajaksi.

– Haluaisin olla valmentaja ja keskittyä kehittämään pelaajia. Uskon vakaasti meksikolaisiin pelaajiin. Heillä on paljon lahjoja, jotka pitää vain saada esiin.