Kevin Prince Boateng: ”Ronaldinho on parempi, kuin Zidane, Maradona tai Pelé”

© Kuva: Getty Images

Kesällä hieman yllättäen Las Palmasiin siirtynyt Kevin Prince Boateng kommentoi alkukauttaan Fox Sport Italialle. 29-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja kertoi ajatuksensa valmentajastaan Quique Setiénistä ja Ronaldinhosta.

–  Jos ihmiset tulisivat lomailemaan kanarialle, niin he tietäisivät miksi valitsin Las Palmasin uudeksi seurakseni. Täällä paistaa aurinko ja on lämmin, joten on helppo herätä hyvällä huumorilla jokaiseen päivään. Olen pelannut neljässä parhaassa sarjassa ja kaikissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Täällä Espanjassa on loistavaa, että jokaiset seurat, myös pienetkin, haluavat pelata pallon kanssa.

–  Kun minun piti päättää kesällä uusi joukkueeni, niin Las Palmasin projekti herätti minussa valtavasti mielenkiintoa. Pienehkö seura, joka halusi pelata iloista hyökkäävää jalkapalloa pallonhallinnan kautta. Täällä on ollut loistava yleisö.

–  Kentän ulkopuolella Setién on todella ystävällinen, nauraa paljon ja vitsailee vielä enemmän. Sen sijaan harjoituksissa hän on vaativa ja haluaa voittaa aina. Hän on perfektionisti. Kun voitimme Valencian kauden avausottelussa vieraskentällä tehtyämme neljä maalia, niin me pelaajat luulimme tehneemme hyvää työtä, mutta seuraavana päivänä Setién piti meille puolentoista tunnin videopalaverin, jossa kävimme läpi kaikki virheemme.

–  Ronaldinho on ollut minun kaikkien aikojen paras joukkuekaveri pelillisesti. Tutustuin häneen silloin, kun hänen uransa ei ollut enää parhaimmillaan, mutta jos Ronaldinho ei käynyt yökerhoissa ja keskittyi harjoittelemiseen, niin hän oli ylivoimainen. Hän kertoi ennen harjoituksia useille pelaajille, että hän aikoo tehdä heille ”puikot” harjoituksissa ja niin hän lopulta teki.

–  On uskomatonta miettia mitä hän pystyi tekemään pallon kanssa ja ylipäätään kentällä, koska hän oli vain 1.80 senttiä pitkä. Minulle hän on huomattavasti parempi pelaaja, kuin esimerkiksi Zinédine Zidane, Diego Maradona tai Pelé.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.