Atlético-toppari harjoittelee jo – paluu lähestymässä odotettua nopeammin

© Kuva: Getty Images

Kaksi viikkoa sitten nivusensa reväyttänyt Atlético-toppari José María Giménez on madridilaislehdistön mukaan harjoitellut jo seuran harjoituskeskuksen nurmella. Alustavasti Uruguayn maajoukkuepuolustajan piti olla sivussa yli kuukauden, mutta näillä näkymin paluu saattaa tapahtua jo ensi viikon Granada-kotiottelussa.

Giménez on löytänyt itsensä tällä kaudella kolmostopparin roolista vaihtopenkin puolella, kun montenegrolainen Stefan Savic on ajanut pelipaikkakilpailussa Diego Simeonen silmissä nuoren Giménezin edelle.

Viime kaudella käytännössä koko kauden avauksessa Diego Godínin rinnalla pelannut 21-vuotias puolustaja menetti avauksen paikkansa Mestarien liigan finaalissa, jossa Simeone päätti luottaa Savicin virheettömyyteen ja kokemukseen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.