Portugalin ja Andorran välisestä MM-karsintaottelusta tuli Cristiano Ronaldon näytöstä.

Ronaldo iski ottelussa neljä maalia, kahdesta muusta Portugalin osumasta vastasivat Joao Cancelo sekä Andre Silva. Portugali voitti ottelun siis lukemin 6-0.

Neljän osuman ilta on Ronaldon uran ensimmäinen maajoukkuepaidassa.

4 - @Cristiano has scored 4 goals for Portugal in a single game for the first time. Poker

Andorran vähäisetkin saumat laittaa kampoihin hupenivat toisella puoliajalla. Ensin Jordi Rubio otti ottelun toisen varoituksensa ja sai jättää kentän. Vain kymmenen minuuttia myöhemmin Marc Rebes taklasi portugalilaisvastustajaa suoran punaisen arvoisesti.

Illan muissa karsintaotteluissa Ranska vei Bulgariaa lukemin 4-1. Ranskan osumista vastasivat Antoine Griezmann, Dimitri Payet sekä kahden maalin mies Kevin Gameiro. Bulgaria teki ainokaisensa rangaistuspotkusta.