Barcelona kärsi myöhään eilisiltana yllättävän tappion Celtalle. Pelillisesti outoja tapahtumia sisältänyt kamppailu päättyi lopulta isäntien hyväksi 4-3.

Katalaanien valmentaja Luis Enrique käväisi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa ja avasi mietteitään päättyneestä kohtaamisesta entisen seuransa kanssa.

– Jos joku joukkue pystyy aiheuttamaan meille harmia kentällä, niin se on juuri Celta. Jos minun pitää hävitä jollekin joukkueelle, joka on meitä parempi, niin olkoon se Celta.

Asturialaisluotsi sai huomattavasti kritiikkiä käyttämästään rotaatiosta, mutta Enrique vastasi kommentteihin tuttuun tapaan varsin odotetusti.

– Rotaatiosta puhuttaessa minulla ei ole mitään anteeksipyydettävää keneltäkään. Olen valmentaja ja työni on tehdä päätöksiä myös ennen otteluita, mutta matsin jälkeen on aina todella helppo sanoa sanottavansa ulkopuolisena. Olen tehnyt päätöksiä monia vuosia, eivätkä ne ole mielestäni olleet huonoja.

– Aloitimme ottelun hyvin, koska tiesimme tarvitsevamme voiton päästäksemme sarjakärkeen. Vartin jälkeen aloimme hävitä kaksinkamppailuja ja suunnanmuutospelaamisemme muuttui olemattomaksi. Pelin lopussa meillä oli paikkoja tasoittaa, mutta emme todellakaan voi lähteä kotiin onnellisina.

Kaksi maalia tehnyt Gerard Piqué löysi tappiosta huolimatta jotain positiivistakin.

– Reagoimme loistavasti toisella jaksolla peliin. Sarja on tasainen ja kaikki menettävät pisteitä, joten meidän pitää vain jatkaa työskentelyä.