Real Betisin alkukausi on ollut kaksijakoinen sanan todellisessa merkityksessä. Sevillalaisseura on onnistunut voittamaan kauden seitsemästä ottelusta vain kaksi ja hävinnyt kolme. Eilen Real Sociedad kaatoi andalusialaiset San Sebastiánin perjantaisessa illassa ja vierasjoukkueen pelaajat olivat odotetusti hiljaista miestä ottelun jälkeen.

Vuosi sitten seuraan Brasiliasta saapunut Petros dos Santos Araújo kommentoi ottelua ja seuran lähitulevaisuutta pelin jälkeisessä haastattelussa.

– Haimme kolmea pistettä tästä ottelusta, jotta olisimme pystyneet nousemaan sarjataulukossa, mutta emme todellakaan onnistuneet siinä. Olemme jälleen pettyneitä. Ottelu oli tasainen, mutta epäonnistuimme siinä, mitä haimme ottelusta, koska Real Sociedad teki voittomaalinsa tilanteesta, jota olimme harjoitelleet pitkään. Nimittäin keskityksien puolustamista.

– Meidän pitää kuitenkin vain jatkaa työntekoa, koska kohtaamme seuraavaksi Real Madridin. Tämä tappio oli askel taaksepäin kolmen viikon jälkeen, jonka aikana olemme taistelleet kovalla intensiteetillä. Nyt meidän pitää nostaa katseemme jälleen ylöspäin, koska pystymme voittamaan Real Madridin kotiyleisömme tuella.

– Tältä joukkueelta ei tule koskaan puuttumaan intensiteettiä. Äskeisessäkään ottelussa meiltä ei sitä puuttunut, koska taistelimme ottelun loppuun saakka täysillä.