Real Madridin Lucas Silva palaa tiistai-aamuna harjoituskentälle. Brasialainen keskikenttäpelaaja vietti viime kauden lainalla Marseillessa ja oli siirtymässä kesällä lissabonilaiseen Sportingiin, mutta portugalilaisten lääkärintarkastuksessa paljastui jotain hälyttävää.

Nimittäin Sportingin lääkäritiimi löysi Silvalta sydänvian, jonka takia lainasiirto kariutui. Useat meidat väittivät, että Silvan ura on todennäköisesti ohi. Brasilialaispelaaja on käynyt useissa tutkimuksissa ja tavannut maailman johtavia sydänlääkäreitä, jotka ovat antaneet 23-vuotiaalle pelaajalle peliluvan.

Marcan mukaan Real Madridin edustusjoukkue on odottanut pitkään sitä hetkeä, kun Silva pääsee mukaan harjoituskentälle, mutta brasilialainen ei kuitenkaan mahdu Zinédine Zidanen suunnitelmiin. Silva harjoittelee Real Madridin kanssa tammikuuhun saakka ja seura yrittää saada pelaajalle uuden lainaseuran silloin alkavassa siirtoikkunassa.

Samainen lehti kertoo, että seuraavien kolmen kuukauden harjoittelu on tehty niin sanotusti harjoituskauden mukaiseksi ja Silva pääsee kuntoon ennen tammikuuta, kun laina uuteen joukkueeseen tapahtunee. Silva selvisi siis vain ja ainoastaan säikäihdyksellä pelottavasta tilanteesta uransa kannalta heinäkuun alussa.