Eibar-Sevilla, 1-1. Päätösvihellyksen jälkeen Eibarin leiri juhli, Sevillan leiri oli pettynyt. Mitä siis tapahtui?

Surkeassa vieraspelivireessä oleva Sevilla (21 vieraspeliä La Ligassa putkeen ilman voittoa) sai kaikki avaimet käsiinsä. 27. minuutilla Luciano Vietto vei Hiroshi Kiyotaken syötöstä vieraat johtoon. 45. minuutilla Eibarin maalivahti Yoel Rodríguez ajettiin kentältä suoralla punaisella. Hänet korvasi nuori Markel Areitio, jolle peli oli ensimmäinen tällä tasolla. Miksi? Koska Eibarin varsinainen ykkösvahti Asier Riesgo kärsi pelikieltoa edellisellä kierroksella tulleen punaisen vuoksi.

Tässä vaiheessa aika moni olisi laittanut rahansa likoon Sevillan voiton puolesta. Vaan ei. 64. minuutilla Eibar riisti keskialueella pallon ja hyökkäsi nopeasti. Antonio Luna syötti maalin eteen Pedro Leónille, joka tuikkasi tasoituksen. León on tehnyt Eibarin kauden viidestä maalista kolme.

Loppuhetket Eibar joutui pelaamaan kahden miehen alivoimalla, kun Dani Garcíakin otti punaisen. Ei siis ihme, että Ipurúalla tasapeliä juhlittiin kuin voittoa.

Tuloksen myötä Sevilla nousi kahdeksaan ja Eibar seitsemään pisteeseen. Joukkueet ovat sarjassa sijoilla neljä ja viisi.