Sporting Lissabonin valmentaja Jorge Jesus oli ylpeä joukkuestaan, vaikka se viime hetken takaiskumaaleilla hävisikin Real Madridille lukemin 2-1. Jesusin mukaan mikään muu joukkue ei ole pelannut madridilaisia vastaan heidän kotikentällään niin rohkeasti kuin Sporting keskiviikkona pelasi.

– Pelasimme omalla tavallamme huolimatta siitä, kuka vastassa oli. Näytimme taktista osaamistamme, olimme loistavia 88. minuutille asti, Jesus kehui.

Tappiosta huolimatta portugalilaiset hallitsivat ottelua Real Madridia vastaan, ja se teki heidän käskyttäjänsä erityisen tyytyväiseksi.

– Pelasimme loistavan pelin, mutta tarvitsemme vielä lisää kokemusta. Cristiano Ronaldo oli jälleen loistava ja pääsi tekemään maalin. Sellaista ei olisi saanut tapahtua – mutta niin tapahtui. Ensimmäisellä jaksolla Real Madridilla ei ollut maalintekopaikkoja, sillä me pelasimme hyvin, Jesus sanoi.

Portugalilaisluotsin mukaan siihen on kuitenkin syynsä, miksi Real Madrid on maailman paras joukkue. Se pystyi kääntämään ottelun voitoksi kahdessa minuutissa juuri Ronaldon sekä Álvaro Moratan maaleilla.

– Jos olisimme voittaneet tai pelanneet tasapelin, katselisin ottelua eri silmin. Nyt kuitenkin hävisimme, vaikkakaan emme ansainneet tappiota. Hyvästä pelistä huolimatta kolme pistettä jäi saamatta, Jesus harmitteli.

Lähde: espnfc.co.uk