Espanyoliin AC Milanista siirtoikkunan viimeisenä päivänä siirtynyt Diego López kohtaa entisen seuransa Real Madridin viikonloppuna. López kommentoi ottelua AS:lle.

– Real Madrid-ottelu on paras mahdollinen sauma ottaa kauden avausvoitto. Meidän pitää mennä ottelu ottelulta eteenpäin, koska ei ole ollut helppoa pelata aikaisempia vastustajiamme vastaan. Näin ottelumme Málagaa ja Sevillaa vastaan. Niissä meillä oli valtavasti tekopaikkoja ja hyviä vaiheita. Esimerkiksi Málagaa vastaan kotiavauksessa ansaitsimme voittaa, mutta kolme pistettä hävisi viime minuuteilla. Olemme valmiita kilpailemaan ja taistelemaan Real Madridia vastaan.

– Tulemme kärsimään Cristiano Ronaldon kanssa. Olin hänen joukkuekaverinsa kahden kauden ajan ja hän osoittaa päivittäin ammattilaisuutensa harjoituksissa. Hän tulee vieraaksemme maalinnälkäisenä ja on valmiina kiusaamaan meitä. Zinedine Zidanen joukossa on myös toinen tärkeä kapellimestari, jonka nimi on Luka Modric. Hän on uskomaton jalkapalloilija ja on aloittanut kautensa fantastisesti. Real Madridia vastaan pitää onnistua loistavasti puolustussuuntaan. Madrid on sellainen joukkue, jolla ei välttämättä ole sen suurempaa pallonhallinaa, mutta suunnanmuutospelaaminen on viety äärimmilleen. Erittäin vahva joukkue jokaisella osa-alueella.

– Kilpailutilanteemme Roberto Jiménezin kanssa on hyvä ja on tärkeää pitää sellaista yllä. Päätin työskennellä paljon ja siten olen saanut ykkösmaalivahdin roolin itselleni. Se on antanut minulle motivaatiota ja halua jatkaa eteenpäin.