Stokesta vastikään La Ligan Deportivo La Coruñaan siirtyneen Joselun debyytti uudessa edustusasussa oli todella epäonninen. Deportivo kohtasi sunnuntain myöhäisottelussa kotikentällään Athletic Bilbaon ja terävästi pelin aloittanut Joselu sai avausjakson puolivälissä tuta Athleticin Raúl Garcían rujon taklauksen. García sai tilanteesta varoituksen, mutta pyysi Joselulta tälliä anteeksi heti pelin jälkeen.

Joselu yritti vielä jatkaa peliä, mutta joutui pyytämään vaihtoa lähes heti kontaktin jälkeen, oikeaa polveaan pidellen. Merkit viittaavat siihen, että hyökkääjän oikean polven sisäsivusiteet saattoivat revetä. Jos diagnoosi vahvistetaan, on edessä pitkä huili. Deportivon tiedotteen mukaan tarkemmat tutkimukset toteutetaan ”lähipäivinä”.

Eilinen ottelu oli Joselulle uran toinen La Ligassa, sillä hän teki pääsarjadebyyttinsä Espanjassa kauden 2010-2011 päätöskierroksella Real Madridin paidassa. Real läksytti tuolloin Almériaa maalein 8-1, ja myös Joselu kantoi yhden maalin verran kortensa kekoon maalintekotalkoissa.

Deportivo sai ottelun toisella puoliajalla lisää huonoja uutisia, kun se joutui ottamaan vaihtoon Sidnein oikean jalan takareisivamman takia. Sidneinkin vamman vakavuudesta odotellaan tietoja lähipäivinä.