Real-legenda Raúl: ”Modric on joukkueen moottori”

© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkueessa ja Real Madridissa takavuosina maaleja mättänyt Raúl González debytoi eilen vanhalla kotistadionillaan uudessa roolissa TV-kanavan kommentaattorina. Raúlin läsnäolo teki selvästi hyvää, sillä Real murskasi lauantai-iltana Osasunan vakuuttavasti 5-2.

-Olen iloinen saadessani tehdä debyyttini Bernabéulla yhdessä valmentajani ja kummisetäni kanssa, maalipyssy totesi AS-sivustolla.

Raúl otti kantaa myös madridilaisseurojen viikolla saamaan siirtokieltoon, ja paljasti, ketä hän pitää Realin joukkueessa erityisessä arvossa.

-Minusta sääntöjä pitäisi muuttaa. Missä muualla niiden poikien olisi parempi olla kuin Barcelonan, Madridin, Atléticon, Villarrealin tai Sevillan akatemioissa? Sääntö tehtiin tiettyä tarkoitusta varten, mutta ajat muuttuvat, Raúl muotoilee.

-Modric on pelaaja, joka saa muutkin pelaamaan. Hän on Madridin moottori. Kun hän on läsnä, koko joukkue pelaa paremmin.

Raúlin mukaan Realin päätähtäin on tällä kaudella kansallisen sarjan voittamisessa.

-Kaikki palkinnot ovat aina tärkeitä, mutta nyt Real keskittyy enemmän La Ligaan. Se on tärkeää, koska mestaruus on palkinto koko kaudesta. Viime kaudella he pääsivät hyvin lähelle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.