Espanjan maajoukkueessa ja Real Madridissa takavuosina maaleja mättänyt Raúl González debytoi eilen vanhalla kotistadionillaan uudessa roolissa TV-kanavan kommentaattorina. Raúlin läsnäolo teki selvästi hyvää, sillä Real murskasi lauantai-iltana Osasunan vakuuttavasti 5-2.

-Olen iloinen saadessani tehdä debyyttini Bernabéulla yhdessä valmentajani ja kummisetäni kanssa, maalipyssy totesi AS-sivustolla.

Raúl otti kantaa myös madridilaisseurojen viikolla saamaan siirtokieltoon, ja paljasti, ketä hän pitää Realin joukkueessa erityisessä arvossa.

-Minusta sääntöjä pitäisi muuttaa. Missä muualla niiden poikien olisi parempi olla kuin Barcelonan, Madridin, Atléticon, Villarrealin tai Sevillan akatemioissa? Sääntö tehtiin tiettyä tarkoitusta varten, mutta ajat muuttuvat, Raúl muotoilee.

-Modric on pelaaja, joka saa muutkin pelaamaan. Hän on Madridin moottori. Kun hän on läsnä, koko joukkue pelaa paremmin.

Raúlin mukaan Realin päätähtäin on tällä kaudella kansallisen sarjan voittamisessa.

-Kaikki palkinnot ovat aina tärkeitä, mutta nyt Real keskittyy enemmän La Ligaan. Se on tärkeää, koska mestaruus on palkinto koko kaudesta. Viime kaudella he pääsivät hyvin lähelle.