Sportingiin Athleticista siirtoikkunan loppuhetkillä siirtynyt Borja Viguera on kommentoinut haastettaan uudessa seurassa. El Desmarque haastatteli 29-vuotiasta logroñolaista Leganés-ottelun alla.

– Uusille pelaajille tämä maajoukkuetauko on tullut hyvään paikkaan, koska olemme voineet tutustua paremmin. Eibar-harjoitusottelu viime torstaina oli positiivinen. Saimme siinä hieman lisää rytmiä, mielikuvia ja parempaa mekaniikkaa peliimme. Olemme nyt tutustuneet ja tiedämme mitä valmentajamme haluaa meiltä kentällä. Nyt meillä on Leganésia vastaan hyvä sauma ottaa kolme pistettä ja tarvitsemme täyden pistepotin, jotta voimme mennä hieman rauhallisimmin mielin tulevaisuuden otteluihin.

– Leganés tekee meille ottelusta varmasti todella vaikean. Leganés on tehnyt hyvää työtä viimeisten vuosien aikana ja nyt se alkaa tuottaa konkreettista tulosta. He ovat aloittaneet sarjan todella hyvin vaikeita vastustajia vastaan. Vastassamme on erittäin työteliäs joukkue, jolla on hyvä valmentaja ja selkeä pelitapa. Vaikka pelaamme kotona, niin fakta on se, että tässä sarjassa kuka vain voi voittaa kenet tahansa.