Espanjan kakkosliigan Real Zaragoza on ilmoittanut kotisivuillaan vahvistaneensa rivejään kokeneella 30-vuotiaalla José Enriquellä. Englannista saapuva Enrique allekirjoitti seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

-Olen iloinen Real Zaragozalta saamastani tilaisuudesta ja uhkun pelihaluja, valencialaislähtöinen pelimies kertoo.

Enrique siirtyi Newcastleen vuonna 2007 ja viettikin Isossa-Britanniassa lähes vuosikymmenen. Vasen laitapuolustaja pelasi Newcastlen ja Liverpoolin paidassa kaikkiaan 161 valioliigaottelua. Enriquen siirtoa edesauttoi, että neljännen kautensa kakkostasolla aloittaneessa Zaragozassa pelaa hänelle entuudestaan tuttuja pelimiehiä.

Cani ja Alberto Zapater ovat ystäviäni ja vaikuttivat siirtoon suuresti. Nyt tavoitteenani on, että seura on pian siellä, missä sen kuuluukin olla: pääsarjassa.