Raphaël Varane: ”Ei ole helppoa sanoa Mourinholle ei”

Espanjan Canal Plus haastatteli lyhykäisesti kuudennen kautensa Real Madridissa aloittanutta Raphaël Varanea. Varane kertoi kieltäytyneensä José Mourinhon esittämästä suuresta Manchester United -tarjouksesta, vaikka Mourinho yritti parhaansa mukaan suostutella nuorta ranskalaista Englantiin.

– Päätin jäädä Real Madridiin, koska haluan olla täällä ja olen onnellinen täällä. Ei ole helppoa sanoa Mourinholle ei, mutta pitää hieman vertailla asioita. Olemme ammattilaisia ja meidän pitää tehdä tälläisia päätöksiä – sellaista se on. Manchester United on suuri joukkue, mutta siitä lähtien kun minä ja Real Madrid olemme tässä projektissa yhdessä, niin ei tarvitse sanoa lisää.

– Zinedine Zidanen luotto ja tuki on minulle äärimmäisen tärkeää. Siitä lähtien kun hän kertoi minulle olevani tärkeä osa joukkuetta, niin ei ollut kysymystäkään missä jatkaisin uraani. Nyt on vain tärkeää aloittaa kausi hyvin ja tehdä itsestäni puolustuksen pilari.

Varanen rooli Real Madridissa on ollut hieman kyseenalaista vuosien saatossa, koska 23-vuotias ranskalaistoppari ei ole saanut vakituista avauksen paikkaa roolikseen. Varanea pidetään yhtenä maailman suurimmista puolustajalupauksista, vaikka nuoreksi mieheksi alla on jo viisi kautta Real Madridin edustusmiehistössä.

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.