Espanja avaa MM-karsintansa – vastaan asettuu piskuinen Liechenstein

© Kuva: Getty Images

Belgian viime viikolla ystävyysottelussa vakuuttavasti kaatanut Espanja isännöi illalla Liechensteiniä, kun MM-karsinnat lähtevät toden teolla käyntiin. Luoteis-Espanjan Leónissa pelattava ottelu toimii samalla Julen Lopeteguin ensimmäisenä kilpailullisena otteluna Espanjan maajoukkueen valmentajana.

Belgia-ottelussa pienoisen loukkaantumisen takia kentältä pois vaihdettu Álvaro Morata on harjoitellut joukkueen kanssa, mutta Real Madrid -kärjen nimeä tuskin löytyy avauskokoonpanosta. Se avaa mahdollisuuden Diego Costalle yksinäisenä kärkenä. Marcan mukaan Lopetegui lähtee otteluun 4-1-4-1-formaatiolla, jossa Sergio Busquets toimii yksinäisenä keskikentän pohjapelaajana. Costan alapuolella neljän linjassa samaisen lehden mukaan pelaavat David Silva, Thiago, Koke ja Vitolo. Puolustuslinja olisi Belgia-ottelusta tuttu Dani Carvajal-Sergio Ramos-Gerard Pique-Jordi Alba.

AS ennakoi täysin samanlaista avausta, mutta sen sijaan Mundo Deportivon mukaan Barcelonan Sergi Roberto saattaa ottaa Carvajalin avauspaikan.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.