Valencian Shkodran Mustafi siirtyy Arsenaliin. Molemmat seurat tiedottivat asiasta verkkosivuillaan.

Transfermarktin mukaan sopimus on viisivuotinen ja siirtosumma 41 miljoonaa euroa. Seurat eivät tietoja vahvistaneet. Mikäli tieto siirtosummasta pitää paikkansa, Valencia teki Mustafin myötä tuhdin tilin. Saksalaistoppari nimittäin siirtyi pari vuotta sitten Sampdoriasta Valenciaan kahdeksalla miljoonalla eurolla.

Viime kaudella 24-vuotias Mustafi pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 44 ottelua. Hän kuului Valencian parhaimmistoon. Saksan A-maajoukkueessa pelejä on kertynyt kaiken kaikkiaan 12. EM-kisoissa Mustafi pääsi kentälle kolmessa ottelussa.

Toimittajan sana

Taloudellisesti hyvä kauppa Valencian kannalta, mutta pelillisesti iso menetys. Mustafi on parin kauden ajan ollut Los Chen parhaita pelaajia. Etenkin vuosi sitten kun Nicolás Otamendi myytiin Manchester Cityyn, Mustafin oli noustava puolustuksen johtohahmoksi. Nyt katseet kohdistuvat Valencian leirissä Aymen Abdennouriin. Isolla rahalla Otamendin korvaajaksi hankitun tunisialaisen olisi nostettava tasoaan. Ylipäätään voitaneen odottaa, että Valencia lähtee vielä kaupoille. Toppariosastolta kun löytyvät Abdennourin lisäksi vain Aderlan Santos ja Rúben Vezo.