Milanin Diego López on palaamassa Espanjaan, kun Espanyol on kiinnostunut konkarimaalivahdista. 34-vuotias López menetti viime kaudella avauksen paikkansa nuorelle Gianluigi Donnarummalle.

Football Italian mukaan López on hyvästellyt joukkuekaverinsa ja matkustanut Milanin harjoituskeskukseen sopimaan siirron yksityiskohdista. Kesän aikana huimasti muuttunut Espanyol hankki jo aikaisemmin Roberto Jiménezin maalilleen. Jiménez on pelannut sarjan ensimmäiset kaksi ottelua, kun siirtohuhujen keskellä vellova Pau López on kuluttanut penkkiä.

Diego López tunnetaan parhaiten ajastaan Real Madridissa, kun José Mourinho hankki maalivahdin korvaamaan loukkaantunutta Iker Casillasta. Real Madridin ykkösmaalivahtina kaksi kautta toiminut López lähti kaksi vuotta sitten siirtoikkunan viime hetkillä Milaniin.