Sevilla on menettämässä kapteeninsa Vicente Iborran Valioliigaan. Seuran valmentaja Jorge Sampaoli on asiasta tietoinen ja yrittää korvata Iborraa Las Palmasin Roque Mesalla.

Sevilla yritti jo kesäkuussa saada Las Palmasin keskikenttämiehen Nervióille, mutta saarelaisseura hylkäsi tarjoukset. Roque Mesaa on viety läpi kesän pois Las Palmasista, mutta keltaisille sopivaa tarjousta ei ole tullut. Sampaoli joutuu palaamaan 27-vuotiaan espanjalaisen perään siirtoikkunan viimeisinä hetkinä.

Sevilla tarjosi aikaisemmin kesällä 9 miljoonaa, mutta Las Palmas hylkäsi siirron välittömästi. Jos Iborra lähtee, niin Sevillan on käytännössä pakko hankkia korvaaja sen verran tärkeälle pelaajalle. Sen tietää myös Las Palmas, joka ei varmasti suostu luopumaan ehdottomasta avauksen pelaajastaan alle 14 miljoonan euron. Onko Sevillalla varaa maksaa sellainen summa?