Myöhään maanantai-iltana La Ligassa pelattiin kaksi ottelua. Celta Vigo isännöi sarjanousija Leganésia, ja Valencia puolestaan Las Palmasia.

Leganésin urakka korkeimmalla sarjatasolla sai mainion alun. Oikea laitapuolustaja Víctor Díaz viimeisteli ottelun ainoan maalin, ja haali joukkueelleen kolme pistettä. Johto pysyi David Timorin loppuhetkien punaisesta kortista huolimatta. Timor sai ulosajonsa epäurheilijamaisesta käytöksestä vaihtopenkin puolella.

Valencian ja Las Palmasin välinen ottelu päättyi vierailijoiden 2-4-voittoon. Santi Mina huudatti kotiyleisöä kahteen kertaan, mutta Palmas onnistui voittamaan ottelun Kevin-Prince Boatengin, Jonathan Vieran, ja Marko Livajan osumilla. Livaja ohitti Valencia-vahti Mathew Ryanin kahteen otteeseen. Tappion myötä Valencia kipristelee viiden ottelun voitottomassa putkessa La Ligan puolella.

La Liga maanantaina

Celta Vigo-Leganés 0-1 (0-0)

0-1 Víctor Díaz (75.)
ulosajo, Leganés – David Timor (90.)

Valencia-Las Palmas 2-4 (2-3)

1-0 Santi Mina (6.)
1-1 Marko Livaja (16.)
1-2 Jonathan Viera (24.)
1-3 Kevin-Prince Boateng (31.)
2-3 Santi Mina (34.)
2-4 Marko Livaja (88.)