La Liga -kausi on alkamassa, mutta Barcelona on yhä vahvasti pelaajamarkkinoilla.

Barcan parin viime kauden luottovahti La ligassa, Claudio Bravo, on tiettävästi lähellä siirtoa Manchester Cityyn. Blaugranan urheilutoimenjohtaja Robert Fernández sanoi hiljattain, että Bravo ei lähde ennen kuin tilalle on hankittu uusi veräjänvartija (lue uutinen).

Lauantaina pelattavassa Real Betis -ottelussa Bravo vielä pelannee Barcan maalivahtina, mutta sen jälkeen voi tapahtua nopeasti. Barcelona on nimittäin hollantilaisen De Telegraaf -lehden mukaan tehnyt 12 miljoonan euron tarjouksen Ajaxissa pelaavasta Jasper Cillessenistä.

Tähän asti Barcan ykkösvaihtoehtona on pidetty Valencian Diego Alvesia. Espanjalaislehdistö jopa uutisoi, että Barca ja Valencia puuhaisivat neljän pelaajan kauppaa, jossa Alvesin lisäksi liikahtaisivat Paco Alcácer, Munir El Haddadi ja Sergi Samper (lue uutinen).

27-vuotias Cillessen siirtyi Ajaxiin viisi vuotta sitten. Hän on pelannut Hollannin pääsarjassa yhteensä 135 ottelua, joista 33 viime kaudella. Hollannin maajoukkueessa Cillessen on toiminut ykkösvahtina viimeiset kolme vuotta.