Barcelona ja Valencia neuvottelevat tiettävästi neljän pelaajan vaihtokaupasta. Asiasta kertoo Catalunya Radio.

Barcelona saisi siirrossa maalivahti Diego Alvesin ja hyökkääjä Paco Alcácerin. Vastaavasti Valenciaan lähetettäisiin hyökkääjä Munir El Haddadi ja keskikenttäpelaaja Sergi Samper.

Catalunya Radion mukaan Alves maksaisi 10 ja Alcácer 35 miljoonaa euroa. Kokonaishinta putoaisi jonkin verran Munirin ja Samperin myötä. Radiokanavan mukaan Barca säilyttäisi takaisinosto-oikeuden molempiin nuorukaisiin.

Barcelonan kokoonpanossa 31-vuotias Alves korvaisi Claudio Bravon, joka on mahdollisesti jo tämän viikon aikana siirtymässä Manchester Cityyn (lue uutinen). Alcácer puolestaan korvaisi Munirin Barcelonan neljäntenä hyökkääjänä. Samper ei juuri nyt mahdu Barcelonan kokoonpanoon, mutta Valencialla on André Gomesin ja Javi Fuegon myyntien myötä hieman vajetta keskikentän keskikaistalla. Sikäli siirto olisi järkevä myös Valencian näkökulmasta.

Siirtoa ollaan puuhaamassa sen verran aktiivisesti, että vahvistusta odotetaan tiettävästi ennen viikonloppua. Barcelona ja Valencia ovat jo kesän aikana vieneet yhden siirron maaliin. Juuri André Gomes siirtyi Blaugranaan 35 miljoonalla eurolla.