Barcelonan maalivahtitilanne on puhuttanut viime päivinä ja viikkoina.

Näillä näkymin Barcassa pari viime kautta La Liga -pelit torjunut Claudio Bravo on matkalla Manchester Cityyn. Se tarkoittaisi, että jostain pitäisi saada Bravolle korvaaja. Espanjalaismedian tietojen mukaan vahvin ehdokas on Valencian Diego Alves. Uutisoimme eilen neljän pelaajan kaupasta, josta Barcelona ja Valencia tiettävästi neuvottelevat. Alves on yksi neljästä pelaajasta.

Alvesin kiinnostuksesta seurasiirtoon ei ole varmaa tietoa. Barcelonan kakkosvahdin rooli sen sijaan kiinnostaa tiettävästi Pepe Reinaa. Espanjalaismedian mukaan Napolissa pelaava 33-vuotias maalivahti on itse soittanut Barcelonan toimistoon ja tarjoutunut pestiin. Hän olisi tiettävästi valmis leikkaamaan palkkaansa.

On mahdollista, että uutinen osoittautuu ankaksi. Reina nimittäin itse kiisti Twitter-tilillään väitteet Barca-kontaktista.

– Hemmetti! En ole tarjonnut itseäni mihinkään! Aina ja ikuisesti Forza Napoli! Nyt valmistaudutaan sunnuntaihin! Onko selvä? Reina twiittasi.

Pepe Reina

@PReina25
Cazzate!!non mi sono offerto a nessuna parte!! Basta di bujie... Sempre e comunque Forza Napoli!! Adesso prepariamoci per domenica!👌 chiaro?


Reina on Barcelonan kasvatti. Hän jätti seuran vuonna 2002 ja siirtyi Villarrealiin. Sittemmin Reina on pelannut Liverpoolissa, Napolissa, Bayern Münchenissä ja viime kesästä lähtien uudestaan Napolissa. Espanjan maajoukkueessa Reina on saanut vyölleen 33 ottelua.