Barcelona on siirtänyt hyökkääjähaussa katseensa Grêmion Luaniin. Asiasta uutisoi Sport.

Lehtitietojen mukaan Barca on kesän mittaan ollut muun muassa Kévin Gameiron, Gabriel Jesusin ja Luciano Vietton perässä. Gameiro valitsi Atlético Madridin, Jesus Manchester Cityn ja Vietto Sevillan. On siis ollut pakko turvautua varavaihtoehtoon.

Sportin mukaan Barcelonan urheilutoimenjohtaja Robert Fernández on tällä hetkellä Riossa, sillä Luan kuuluu Brasilian olympiajoukkueeseen. Fernández on tiettävästi jo keskustellut siirrosta Luanin perheen kanssa. Kauppa yritetään hoitaa nopeasti, sillä päävalmentaja Luis Enrique haluaisi saada siirron hoidettua vielä tämän viikon aikana.

Sportin tietojen mukaan 23-vuotias Luan on jo näyttänyt siirrolle vihreää valoa. Rooli olisi toimia Luis Suárezin varamiehenä. Aivan kuten Denis Suárez on Neymarin ja Munir El Haddadi Lionel Messin tuuraaja.

Luan tiettävästi haluaisi nimenomaan Barcelonaan, vaikka kiinnostusta on esitetty muualtakin. Riossa Luanilla on joukkuekavereinaan kaksi Barcan miestä: Neymar ja Rafinha.