Real Madrid jatkaa etsintöjään siirtomarkkinoilla, kun Paul Pogban hankkiminen on nyt poissuljettua. Seura onkin tiettävästi nyt kiinnostunut Ranskan ja Newcastlen keskikenttämies Moussa Sissokosta. Asiasta uutisoi espanjalaislehti Sport.

26-vuotias ranskalainen on pelannut viimeiset kolme kautta Newcastlen keskikentällä. Sissoko esiintyi myös tämän vuoden EM-kisoissa vahvasti ja varsinkin finaalissa miehen otteet eivät varmastikaan jääneet huomaamatta.

– On imartelevaa herättää espanjalaisseuran kiinnostus. Real Madridin hylkääminen on monimutkaista. Kuka ei olisi imarreltu saadessaan kiinnostusta yhdeltä maailman parhaista seuroista, ellei parhaalta? Sissoko kommentoi tilannettaan.

– Uskon, että Zinédine Zidanen alaisuudessa pelaaminen voi olla loistavaa (urani kannalta). Tunnen olevani valmis menemään yhteen suurista (seuroista).

Real Madrid ei ole kuitenkaan ainut Sissokosta kiinnostunut seura, sillä ainakin Ranskan jättiläinen PSG on myös pelaajan kintereillä. Newcastlen manageri Rafa Benítezin on myös kertonut, ettei ole ehkä järkevää pitää seurassa pelaajaa joka ei ole onnellinen.