Villarrealin toimistolla ovet käyvät tiuhaan. Seura tiedotti hankkineensa Cristian Espinozan argentiinalaisesta Huracánista.

Siirtosummaa ei kerrottu julkisuuteen, mutta Transfermarktin tietojen mukaan Villarreal maksaa 7,2 miljoonan euron korvauksen. 21-vuotiaan Espinozan sopimus on viisivuotinen.

Espinoza pelaa lähtökohtaisesti oikeana laitahyökkääjänä, mutta tarvittaessa hän kykenee pelaamaan hyökkäyksessä myös muilla tonteilla. Seuran tiedotteen mukaan luvassa on nopeutta.

Viime kaudella Espinoza pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 29 ottelua. Tehoja syntyi seitsemän maalin ja yhdeksän maalisyötön verran. Tällä hetkellä Espinoza on Argentiinan maajoukkueen mukana Rion olympialaisissa. Nuorukainen pelasi viime yönäs 72 minuuttia 0-2-tappiossa Portugalille.

Espinoza oli Villarrealille jo kahdeksas hankinta tänä kesänä. Ovet käyvät myös toiseen suuntaan. Seura nimittäin tiedotti kahden pelaajan lainasiirroista muualle.

Al-Saddista aiemmin kesällä hankittu Akram Afif, 19, pelaa alkavan kauden lainalla Sporting Gijónissa. 24-vuotias Aleksandar Pantic puolestaan lainattiin sarjanousija Deportivo Alavésin riveihin. Kumpaankaan siirtoon ei sisälly osto-optiota.

Toimittajan sana

Villarreal on viime kauden päätteeksi menettänyt muutaman avainpelaajan. Rahaa riittää myös tuhlattavaksi, sillä Eric Baillyn myynnistä kilahti seuran kassaan peräti 38 miljoonaa euroa.

On hyvin mahdollista, että Espinoza saa ihan mukavastikin peliaikaa. Tieltä ovat kesän aikana poistuneet Denis Suárez, Samuel García ja Matías Nahuel. Toisaalta laitaosastoa on aiemmin kesällä vahvistettu Denis Tsheryshevillä.