Brasilialaishyökkääjä Alexandre Pato siirtyy Villarrealiin Brasilian liigan Corinthiansista, vahvistaa brassiseura kotisivuillaan. Pelaajan sopimuksen pituutta eikä siirtosummaa julkistettu.

Pato siirtyy Villarrealiin tiettävästi noin viiden miljoonan euron siirtokorvauksella, ja pääsen sen myötä pelaamaan muun muassa Mestarien liigaa. Viime vuodet alamäessä ollut takavuosien lupaus hakee siirron avulla uutta lentoa uralleen.

Pato pelasi viime kaudella syksyn lainalla Sao Paulossa, ja kevään lainalla Chelseassa. Hyökkääjä kärsi kuitenkin loukkaantumisista, eikä sen jälkeen onnistunut murtautumaan joukkueeseen. Chelsea jätti käyttämättä osto-oikeutensa brasilialaiseen.

26-vuotias hyökkääjä on pelannut urallaan parhaat vuotensa AC Milanissa. Brasilian maajoukkueessakin mies on nähty 27 kertaa, joissa on syntynyt 10 maalia. Viimeisin esiintyminen maajoukkueen mukana on vuodelta 2013.