Barcelonan Alen Halilovic on siirtymässä Bundesligassa pelaavaan HSV:hen. Asiasta uutisoivat muun muassa Mundo Deportivo ja Goal.com-sivusto.

Alun perin 20-vuotiaan pelintekijän piti siirtyä Valenciaan, mutta pelaajan palkkavaatimus tiettävästi vesitti kaupan.

HSV:ssä Halilovicin sopimus olisi nelivuotinen. Saksalaisseura maksaisi Barcelonalle 5,5 miljoonan euron siirtokorvauksen. Barcalle jäisi lisäksi kaksi takaisinosto-optiota. Ensi keväänä hinta olisi 10 miljoonaa ja kauden 2017-18 päätteeksi 12,5 miljoonaa. Sopimus seurojen välillä olisi siis vastaava, jonka Real Madrid teki Juventuksen kanssa pari vuotta sitten Álvaro Moratasta.

Halilovic siirtyi Barcelonaan kaksi vuotta sitten Dinamo Zagrebista. Tuolloin kauppahinta oli viisi miljoonaa euroa. Ensimmäisen kautensa kroatialainen vietti Barca B:ssä, ja viime kaudeksi hänet lainattiin Sporting Gijóniin. Halilovic pelasi La Ligassa 36 ottelua ja iski tehot 3+5.