Javier Espinosa ei ole enää Villarrealin pelaaja. Seura tiedotti verkkosivuillaan, että keskikenttämiehen sopimus on purettu.

23-vuotias Espinosa siirtyi Villarrealiin kaksi vuotta sitten Barcelonan organisaatiosta. Kevään 2015 hän pelasi lainalla Almeríassa ja viime kauden Elchessä. Näin ollen Villarrealissa pelejä kertyi vain 15.

Villarreal on ollut kesän siirtomarkkinoilla erittäin aktiivinen. Eric Bailly myytiin Manchester Unitediin, Samuel García Rubin Kazaniin, Denis Suárez Barcelonaan ja Tomás Pina Club Brüggeen. Lisäksi Moi Gómez siirtyi ilmaiseksi Sporting Gijóniin ja Matías Nahuel lainattiin Real Betisiin. Lähtijöitä ovat viime kauteen verrattuna myös Alphonse Aréola, Adrián López ja Leo Baptistão, joiden lainat päättyivät.

Siinä missä lähtijöitä on ollut lukuisia, ovesta on myös joitain tullut vastavuoroisesti sisään. Villarreal on tähän mennessä hankkinut Alfred N’Diayen Betisistä ja Denis Tsheryshevin Real Madridista. Omasta akatemiasta on nostettu virallisesti ylös Adrián Marín ja Alfonso Pedraza. Lisäksi kokoonpanoon ovat palanneet viime kauden lainapesteiltään Sergio Marcos, Aleksandar Pantic ja Bojan Jokic.