Kesästä on tulossa kiireinen Sevillalle. Pelaajia on jo liikkunut ovesta molempiin suuntiin.

Andalusialaisseura hankkinut ensi kaudeksi neljä uutta pelaajaa: Joaquín Correan, Hiroshi Kiyotaken, Pablo Sarabian ja Matías Kranevitterin. On Sevilla toisaalta jo lupunutkin kuudesta: Grzegorz Krychowiakista, Diogo Figueirasista, José Antonio Reyesistä, Luismista, Éver Banegasta ja Betosta. Ja lisää kauppoja on tulossa.

Correan ja Kranevitterin esittelytilaisuudessa Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi vahvisti, että seura käy neuvotteluja sekä São Paulon Gansosta että Palermon Franco Vázquezista.

– He ovat pelaajia, jotka kiinnostavat meitä. Vielä ei ole mitään sovittua. Me neuvottelemme molempien seurojen kanssa, ja olemme suhteellisen optimistisia, Monchi sanoi.

– Vielä on pitkä matka, sillä nuo siirrot ovat monimutkaisia. Taloudelliset ehdot ovat aika hyvin selvillä, mutta siirroissa on muita asioita, joihin Sevilla ei voi vaikuttaa.

26-vuotias Ganso on Neymarin hyvä ystävä ja hänen entinen tutkaparinsa Santosista. Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana operoiva Ganso on tällä kaudella viimeistellyt 18 ottelussa tehot 3+5.

Vázquez on puolestaan paljolti pelannut piilokärkenä. Viime kaudella hän pelasi Palermon jokaisen ottelun Serie A:ssa. 38 ottelussa tehoja syntyi kahdeksan maalin ja kuuden maalisyötön verran.