Espanjalaismediassa on puhuttu viime päivinä Lucas Silvan tilanteesta. Uutisoimme aiemmin, että Silvan lainasiirto Real Madridista Sporting Lissaboniin kariutui lääkärintarkastuksessa havaittuun sydänvikaan.

23-vuotiaan Silvan luultiin jo päättäneen uransa, kun keskikenttäpelaaja vihjasi asiasta Instagram-tilillään. Myöhemmin hän julkaisi eri sosiaalisen median tileillään tiedotteen, jossa kiistettiin huhut uran päättymisestä.

– Perjantaina olin Sporting Lissabonin lääkärintarkastuksessa. Minulle tehtiin rasitustesti, jossa havaittiin muutos rytmihäiriö, Silva kirjoitti.

– Minulle on sittemmin tehty lisää kokeita, joissa ei havaittu mitään epänormaalia sydämen suhteen. Ilmeisesti se oli kertaluontoinen tapaus, jolle ei ollut mitään erityistä syytä. Turvallisuussyistä päätettiin, ettei minun kannata siirtyä juuri nyt.

– Luonnollisesti Real Madrid haluaa tehdä lisää kokeita, mutta olen hyvin varma, että vikaa ei enää esiinny. Päätin ottaa kantaa mediassa esitettyihin valheellisiin tietoihin ja sanoa, etten lopeta uraani.

Silva siirtyi Realiin tammikuussa 2015. Viime kauden hän pelasi lainalla Marseillessa, jonka paidassa pelejä kertyi 33. Realissa brasilialainen on pelannut toistaiseksi vasta yhdeksän kertaa.